lördag 21 maj 2011

En vecka har redan gått!!! Tiden går fort när man har ROLIGT.

Igår vägde Matte mig igen inför doseringen av avmaskningspastan / 4,7kg visade vågen. Det betyder att jag har ökat min vikt med 1hg / dygn eftersom jag vägde 4,2kg i söndags!
(Måste berätta att när vågen visade 4,2kg i söndags tvivlade Matte, men efter att hon hämtat 2L mjölk + 2L yoghurt i kylen och testat vågens trovärdighet så...)
Inte illa tycker Matte med tanke på att hon serverar mig 150gram foder / dygn!!!

Sen blev det en lite längre biltur till Enebyberg för att hälsa på hos Kia & Marley.
-Åka bilen...Cava hoppar nu in självmant och passar helt enkelt på att sova.
Marley var så snäll och försiktig med Cava. Härligt att se dem bekanta sig med varandra.
Vi ses snart igen.

På hemvägen hämtade vi kusin Emilia (10 år) då hon slutade skolan för dagen.
Emilia följde med oss hem, för att också sova kvar över natten. OJ vad KUL vi har haft.
MASSOR med LEK och en hel del "VALP-FNATT" som ibland behöver avledas på olika lugnande  och mer utmanande sätt, som tex balansövningar... Cava avancerar snabbt! Det enda som behövs är tystnad, koncentration och några småbitar med torkad kycklingfilé...fast sen gjorde hon också övningarna utan kyckling!!! SÅ DUKTIG.

Idag har vi också varit på en lite längre promenad än tidigare och Cava följde flockledaren Matte så fint. Vi brydde oss inte om halsband eller koppel. Cava förstår inte alls vad de ska vara bra för, men Matte anser sig veta lite bättre, så imorgon får vi jobba/öva lite mer på det...

Vattenhunden Cava har vi också fått träffa. Vid ett "valp-fnatt" försökte Cava bada i vattenskålen inne i köket. Ingen bra idé tyckte Matte, som istället fyllde fotbad-baljan med vatten och erbjöd vattenlek ute på gräsmattan. JÄTTE-KUL tyckte Cava!

Efter ALLT blir man också plötsligt TRÖTT...zzzzzzzzzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar